prodex

Üzletfejlesztési- és műszaki tanácsadás gyártó cégek számára

Egyedi, vagy kisszériás 3D alkatrészgyártás

Fémtermékgyártás, járműkarbantartás

Bemutatkozás

A Product-Expert Kft. egy 2017 óta működő, teljes mértékben magyar tulajdonú gazdasági társaság.

2021-től bővült tevékenységi körünk és a korábbi fémtermék gyártási és karbantartási szolgáltatásainkat kiegészítettük gyártástámogatási szaktanácsadással és ipari alkatrészgyártó és digitalizációs tevékenységekkel.

Cégünk fő erőssége az egyedi igények kivitelezése gyors rendelkezésreállás, igényes és precíz kivitelezés mellett.

gyartoi-kornyezet

A gyártói környezet

gyartoi-kornyezet
Vállalkozásunk telephelyének összterülete 2800 m2, melyen a 600 m2-es gyártócsarnok mellett további 210 m2-es fényezőműhely biztosítja az egyidejűleg jelentkező egyedi igények megfelelő kiszolgálását.

Eszközeink között különböző CO2 hegesztőgépek, fényező eszközök, oszlopos tehergépkocsi emelő és karosszéria lakatos kéziszerszámok, modern additív típusú 3D nyomtató és a digitalizációhoz elengedhetetlen 3D szkenner találhatók.

Kun Péter

Ipari üzletfejlesztési és műszaki tanácsadás, 3D technológia

Üdvözlöm, Kun Péter vagyok, okleveles gépészmérnök, a Product-Expert Kft. társalapítója. A Felsőfokú tanulmányaim a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán végeztem. Az elmúlt 17 évben a legnagyobb ipari gyártócégeknél dolgoztam az erőmű szektorban, a gyorsan forgó, napi fogyasztási cikkek (FMCG) és az autóipar területén. A General Electric (GE), Alstom, Procter & Gamble (P&G) és Samsung multinacionális vállalatoknál mint karbantartási mérnök, majd projektmenedzser, gyártóegység vezető, karbantartási vezető és műszaki vezető pozíciókban dolgoztam.

Tapasztalataim során mindenhol megéltem, sőt vezetője voltam a digitális átállásnak és az egyre hatékonyabb működésnek való megfelelést irányítottam. Hiszem, hogy a siker kulcsa a folyamatokban, az adatgyűjtésben, az adatok elemzésében és az erre épülő, tudatos döntéshozatalban rejlik.

Ismerem és szakértője vagyok a piacvezető ERP, PLM és CMMS szoftvereknek, melyeket karrierem során mindvégig a napi gyakorlatban használtam. Fontosnak tartom, hogy ne csak a multinacionális cégek kiváltságai legyenek ezek a digitalizált rendszerek. Úgy gondolom, hogy a KKV-k életében is új mérföldkövet jelent ezeknek a bevezetése és mindennapi használata.

Jelenleg gyártó és szolgáltató cégeknek segítek abban, hogy a működésük tervezhető, hatékony, nyereséges és a kor követelményeinek megfelelő legyen.

  • Automatizációs és IPAR 4.0 felkészítés
  • Termelésirányítási stratégia- és projekttervezés
  • Meglévő műszaki információs rendszer felmérése
  • Célszoftverek kiválasztása és bevezetése
  • CMMS rendszer bevezetése és adatbázis építése
  • Karbantartási stratégiák gyakorlati megvalósítása

Hiszek a hosszú távú minőségi szolgáltatásban és a személyre szabott, ügyfélközpontú megoldásokban.

Kun Lajos

Fémtermékek gyártása, járműtechnikai karbantartás

Üdvözlöm, Kun Lajos vagyok a Product-Expert Kft. ügyvezető igazgatója. Az elmúlt 30 évben a gépjárműiparban dolgoztam különböző gazdasági társulások vezetőjeként. 2017-ben indítottam el önálló családi vállalkozásomat megújult formában. Az évek során az általam vezetett csapat komoly tapasztalatot szerzett a közúti- és vízi járművek szakszerű karbantartásában, felújításában. Kollégáimmal a mögöttünk álló hosszú időszakban személy- és teherszállító gépjárművek, buszok, utánfutók, illetve hajók szervizelését, mechanikus és elektromos javítását és gyártását egyaránt végeztük. Megrendelőink egyedi kérésére különböző típusú élelmiszeripari gépek és építőipari munkagépek, például daruk ujjá- vagy átalakítását, fényezését vagy statikus fémszerkezetek gyártását is ugyanolyan szakértelemmel elvégeztük.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha kérdése van, vagy kérjen ajánlatot!

Kun Péter


Üzleti és műszaki tanácsadás
Egyedi és kisszériás alkatrészgyártás
3D technológia

Telefon

Kun Lajos


Fémtermékgyártás

Járműkarbantartás

Telefon